I tu, perquè balles?

Saps que aquest passat diumenge 10 de maig es va celebrar el Dia Internacional de la Dansa del Ventre? Nosaltres ho celebrarem el proper diumenge 17, en una festeta especial a Girona. Esperem que t’animis a venir i dansar amb nosaltres.

Fa unes setmanes vam demanar a algunes de les nostres alumnes i companyes  si volien compartir breument la seva experiència amb la dansa a través d’aquests paperets anònims que cada una va desar en una caixa.
Aquí us deixem les fotos i la transcripció de les seves paraules. Ha estat un gust llegir cada una de les paperetes… cada manera d’expressar i plasmar única.
Aviso que en un “arrebatu” de plasticitat m’ha vingut de gust respectar les minúscules i majúscules tal i com estan expressades en els papers ;)


– MÚSICA, BENESTAR, COMPANYIA
– CONÈIXER el meu COS, CONNECTAR amb la BELLESA i HARMONIA NATURALS
– Després d’una classe de dansa del ventre, em sento una nova persona física més lliure, més confiada, amb més permís per expressar-me, em sento relaxada, connectada amb mi i la meva feminitat, el meu cos respira i el meu cor batega lliure, i la seva sensació és d’amplitud i de poder personal. Tres motius: connexió amb un mateix, consciència de cos, de moviment, de fluïdesa i de respecte i intimitat.
– PORQUE ME HACE CONECTAR CON LA PARTE MÁS PROFUNDA DE MI FEMINIDAD. PORQUE ES UN ESPACIO PARA COMPARTIR CON MÁS MUJERES Y A OTRO NIVEL. PORQUE ME GUSTA MÁS MI CUERPO Y LO MIRO MÁS.
– Per la connexió que es crea entre dansaires. Perquè descobreixes i explotes la teva feminitat. Perquè t’ajuda a estimar i estimar-te.

– Gaudir de tu mateixa. Conèixer un món nou i diferent. Connectar amb la teva feminitat i la teva sensualitat…
– Mima l’autoestima. Sana i vivifica <3. És regeneradora.
– Salut. Benestar. Bellesa.
– Conèixer-me coma dona: quines possibilitats té el meu cos. Compartir amb eltres dones les nostres capacitats. Estic aprenent a estimar-me i acceptar.
– Perquè m’apropa a la Bellesa. Perquè he trobat bones companyes. Perquè… em fa feliç!
– Ballant dansa del ventre connecto amb mi mateixa, amb la meva feminitat i el meu ser autèntic. Dansant guanyo confiança i seguretat en mi mateixa. Dansar em recorda la sensació de viure en una tribu i em fa molt feliç.

– Re-connexió amb mi mateixa. Originalitat, creativitat, senzillesa i seguretat. Consciència de gènere, de grup, de tribu. Empoderament.
– Perquè em conecta amb la sensualitat, la meva feminitat i la creativitat. Perquè ballar em fa feliç. Per desconnectar el coco i fer tribu de dones.
– M’ajuda a trobar-me a mi mateixa. Em connecta amb la terra. Em relaxa.
– Per expressar el que la música em transmet! Per sentir-me lliure i ser jo! Per comunicar-me amb mi!
– No hay motivos para bailar que no sean el baile mismo. Moverse en el espacio y verse sonriente y feliz, moverse al (?) de la música… Pero si busco alguna otra sería esculpir el cuerpo y compartir.

___________________________________________________________________________

Seguim dansant aquest camí que és la vida.
Ens veiem a les aules, als carrers, als bars, als teatres… a la vida!

Coral

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s