BALLANT ACOMPANYADA, DANSA DEL VENTRE I EMBARÀS

Es mou suaument jugant amb el nou pes del seu cos, dibuixant amb els amplis malucs les boniques onades que la música li proposa. Respira i sent una gran escalfor dins seu. No balla sola, no camina sola, a dins seu hi ha una nova vida.

El cos li està canviant, la seva cintura comença a ser més ampla, els seus pits són dues dunes radiants i en el seu centre una bonica i tímida lluna comença a créixer. Ballant se sent a bonica. Aquesta dansa l’acompanya i recorre el seu cos posant llum a una nova part d’ella. És una dansa íntima la que està creant, una dansa delicada i sensual, un bàlsam que l’ajuda a acostar-se a aquella petita vida que està dins seu. Pot notar com la seva matriu batega amb ella, com acarona al seu bebè amb el moviment dels seus malucs.

embaras

Un cercle, un infinit, de nou un cercle… obrint espais en el cos i respirant totes les llunes transitades i per transitar. I sent que amb el moviment la respiració es compensa, que es sent més lleugera i pensa en ell/a. Aquell/a que està dins seu…

…la música de nou i la meva llar es torna a moure. Ara un costat, ara l’altre… les parets d’aquesta cova que em protegeix són càlides i bateguen suaument. M’agraden els moviment circular recorrent tot el meu contorn, em fan, cada dia, més conscient dels límits del meu cos, m’acullen i m’adormen. No estic sol/a.”

Èlia


PER FER A CASA:

Estàs embarassada, tens una nova vida dins teu que està en constant moviment. Et proposo que busquis un lloc relaxat on estiguis a gust i una música que t’agradi. La proposta és que tanquis els ulls i visualitzis el teu cos i que situïs mentalment el /la teu/va bebè en ell. Primer de tot imagina la musculatura de la matriu que el/la protegeix, i que la vols s’eixamplar amb un parell de respiracions profundes. A partir d’aquesta obertura i aquest despertar acarona el teu bebè amb el moviment dels teus malucs, de la teva respiració, de la teva panxa i la teva matriu.

Potser et serà més fàcil si t’acompanyes col·locant les mans en aquest centre com si bressolessis el/la teu/va petit/a. Balla amb ell/a!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s