MATERNITAT

MATERNITAT SOL
La dansa del ventre és una dansa que parla de la vida.

A través d’ella descobriràs moviments orgànics,  rítmics i melòdics per treballar i posar consciència al cos,  sobretot al sòl pelvià en el pre i post part, a les teves emocions i necessitats, dansant la maternitat de forma conscient. 

Les classes de dansa són una bona oportunitat per compartir amb el teu nadó i amb altres mares un espai de treball físic, mental i emocional.
Una oportunitat per guanyar seguretat i acceptació cap el teu cos, utilitzant els moviments bàsics de la dansa del ventre que ja s’utilitzaven fa més de 6000 anys en rituals de fertilitat per la terra i per les dones.
.


BENEFICIS DURANT L’EMBARÀS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA · Dansar millora la confiança amb el teu cos, la connexió i la consciència amb el teu interior i amb el teu bebè de forma orgànica, natural i sensual.

· Els moviments lents, controlats i conscients ajuden a treballar l’elasticitat i enfortir tota la musculatura del sòl pelvià, la qual ajuda a la subjecció de l’infant dins de l’úter i facilita el pas del bebè durant el part.

 · Els moviments interns i focalitzats en la zona de la pelvis proporcionen un massatge delicat i agradable al bebè, i a totes les vísceres baixes fent millorar el treball intern de tots els òrgans.

· En ser un espai d’intimitat de treball específic, et permet un espai on enfortir el vincle efectiu entre tu i el teu bebé.

· Al descobrir la mobilitat de la pelvis lliure, la consciència i la confiança en el teu centre d’equilibri millora i s’amplia la visió del  propi moviment.

· La postura bàsica per ballar aquesta dansa, ajuda a adoptar una bona postura del cos garantint una bona base i suport pel nou centre de gravetat.

· Els moviments de la dansa del ventre enforteixen la musculatura dorsal i abdominal que aguanten la columna i mobilitzen tota la zona lumbar, molt important durant els mesos d’embaràs per no patir mal d’esquena.

· La mobilització de tot el tors de forma aïllada, el treball de braços i la respiració conscient acompanyant el moviment, ajuda a l’obertura de la caixa toràcica i el pit, millorant la teva oxigenació i la del teu bebè.

· En ser un exercici anaeròbic de baix impacte, ajuda a millorar la condició cardiovascular, optimitzant l’oxigenació de tot el cos, la resistència i a la flexibilitat.

· Et permet seguir sentint-te bella, femenina, sensual i segura durant l’embaràs

.


 

BENEFICIS DE DANSAR AMB EL TEU NADÓ

· Un treball específic centrat en la recuperació del sòl pelvià ajudarà a no patir disfuncions en els òrgans que es troben en la zona de la pelvis baixa. A més de proporcionar-te consciència corporal.

· Fer un treball de consciència física t’ajudarà a reeducar el cos per adoptar bones postures i habitar lesions i dolors musculars.

· Trobar moments per dedicar-te a tu mateixa durant els primers mesos de maternitat és molt important i et proporcionaran alliberament, calma i benestar.

· Els moviments lents i orgànics treballats cos a cos amb el bebè, li proporciona a aquest calma, connexió amb tu i un massatge agradable.

· És un espai on mare i nadó sou protagonistes, un treball íntim i dolç perquè continuï creixent la vinculació afectiva.

· En ser un espai relaxat i familiar, neix la oportunitat per compatir dubtes i coneixements amb altres mares.:
:

BOTÓ-MAT 

 

Anuncis