QUI SOM

Som l’Èlia i la Coral, i aquí podràs veure una mica quina és la nostra trajectòria.


Coral Ríos Alarcón

Treballadora social. Ballarina i professora de dansa del ventre desde 2001. Impulso i gestiono Estudi Itzà desde 2005.
M’inicio en la dansa del ventre i la dansa oriental creativa amb Rosa Vermelha i Warda. Rebo classes i tallers de la mà de professorxs i mestres nacionals i internacionals (Devorah Korek, Rachida Aharrat, Narjess Montasser, Shokri Mohamed, Hossam i Serena Ramzy, Farida Fahmi, Mohamed Kazafy, Narjess Montasser, Paula Lena… ).
Formada en el Mètode Sarabi (creació de Devorah Korek) per a la pedagogia de la dansa del ventre.
En la recerca d’un moviment sentit i autèntic per a la dansa em nodreixo d’altres disciplines: Expressió Corporal (Deborah Kalmar), Dansateràpia (Teresa Monsegur, Hilda Wengrober) i DanzaDuende (Yumma Mudra).
Com a ballarina he estat cocreadora de Cia. Dakinis, Cia. La Crisàlida i Cia La Companyia. He col·laborat amb artistes com Rosa Zaragoza, Rusó Sala i Yacine&Oriental Groove. Actualment compagino l’escena en solitari amb col·laboracions esporàdiques amb altres artistes.
Des dels inicis de la meva trajectòria m’interesso en conèixer els aspectes de la ciclicitat femenina. El 2014 participo com a alumna en la formació “El Viaje de la Mujer Cíclica” dirigida per Sophia Style.
Juntament amb Cristina Casas (Espai al Cos) he coordinat el projecte social comunitari Destil·lant Dansa al barri de Pont Major  de Girona.
L’any 2016 cocreo, juntament amb Sonia J.Cook i Laura Gª Jordán, El Huerto · Escola de Projectes Saludables, una escola per acompanyar les persones a fer més saludables i sostenibles els seus projectes d’emprenedoria.
Dansa Dona Vida és el resultat del meu procés personal, professional i creatiu dels últims anys amb la dansa del ventre. Un compromís cap a les dones, cap a la dansa del ventre i cap a mi mateixa.
Un viatge que per sort, faig acompanyada de l’Èlia :)

Èlia Teis Segura

Historiadora de l’art, ballarina i professora de dansa del ventre i fusió des de 2002. M’inicio en el món de la dansa del ventre de la mà de Coral Ríos amb 14 anys. Formada en el Mètode Sarabi de Devorah Korek. He realitzat diversos intensius i formacions que han complementat i ampliat la meva dansa com la dansa contempoània, la dansa contact i la dansa Mohiniyattam (Kerala, Índia).
També he realitzat diverses formacions al voltant de l’acompanyament a la maternitat conscient amb Montserrat Graupera i María Luisa Becerra (“Formació pre-natal” Crear Vida- Celrà) i en el coneixement anatòmic del sòl pelvià durant l’embaràs, el part i el post part amb Núria Víves (“Anatomia i preparació al part” Gimnogravida- Oporto, Portugal).
Sóc co-creadora de les companyies Nahla i Cia. La Mansa Fera amb les quals he realitzat diversos espectacles dins el marc cultural gironí.
El meu llenguatge és la dansa i el meu objectiu la recerca del moviment propi, espontani i genuí a partir del treball amb el contacte, l’acompanyament i la consciència emocional i corporal. Amb una visió àmplia, integradora i holística de la dansa.
>> pots llegir la meva presentació aquí

 

Anuncis